Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Αθήνα 7/9/2017

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,   

Επικοινωνούμε μαζί σας παραμονές της Γενικής Συνέλευσης για να καταγγείλουμε ένα απαράδεκτο γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψη μας και αφορά στις ενέργειες ορισμένων οι οποίοι επιχειρούν να σας παραπλανήσουν, με σκοπό να σας αποτρέψουν να προσέλθετε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας το προσεχές Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 10:30 στα γραφεία του σωματείου μας (Σολωμού 20 Εξάρχεια).
Αυτές οι ενέργειες μας γυρνούν μία πενταετία πίσω περίπου όταν οι ίδιοι κύκλοι παραπλανούσαν και απέτρεπαν τα μέλη μας να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, πράγμα που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί εκείνη την εποχή  η ευκαιρία της τροποποίησης του καταστατικού.

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Σας καλούμε να αγνοήσετε και να αποδοκιμάσετε αυτούς που δεν θέλουν να επιτευχθεί απαρτία στην Γενική Συνέλευση για να μην διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία και να συνεχίσει να λειτουργεί το σωματείο μας με διορισμένο Δ.Σ.
Μην επιτρέψετε σε κανέναν να οδηγήσει τον Σύλλογό μας σε περεταίρω απαξίωση με απώτερο σκοπό την διάλυσή του. Μας αξίζει ένα υγιές και δυναμικό σωματείο που θα μπορεί να δίνει μάχες και να υπερασπίζεται τα δικαιώματά μας.

ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ. 
ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ  ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

                     ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ

                                      ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ
                      

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  ΣΤΙΣ 10:30 π.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου