Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα 17/09/2017
 Συναδέλφισσες-συνάδελφοι                                                                                                                                                                                
Όπως ήδη γνωρίζετε  το περασμένο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 επετεύχθη απαρτία και διεξήχθη η  Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Τα μέλη μας με την παρουσία τους στην πιο κρίσιμη Γενική Συνέλευση στην ιστορία του Συλλόγου μας, δικαίωσαν τον αγώνα μας και απέδειξαν ότι διεκδικούν την ύπαρξη και την συνέχεια αυτού του σωματείου.

Σημειώνουμε ότι σε αναλογία εγγεγραμμένων μελών και παρόντων αυτή η Συνέλευση κρίνεται η πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συναδέλφους που έκαναν το καθήκον τους και προσήλθαν  στη Συνέλευση και ιδιαιτέρως δε, τους συναδέλφους  από την επαρχία που ταξίδεψαν καταβάλλοντας το μεγαλύτερο τμήμα των οδοιπορικών εξόδων από την τσέπη τους αφού η κάλυψη που αποφάσισε του Προεδρείο δεν ήταν επαρκής.


-Αναφέρουμε και το γεγονός ότι  ορισμένοι  όχι μόνο δεν συνέβαλαν στην επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης αλλά προσπάθησαν για το αντίθετο αποδεικνύοντας την βούλησή τους να συνεχίσει να λειτουργεί το σωματείο με διορισμένο Δ.Σ πράγμα που θα το οδηγούσε σταδιακά σε διάλυση. Ευτυχώς όμως η καταλυτική παρουσία σας συνάδελφοι  απομάκρυνε τις σκέψεις για νέο διορισμό διοίκησης και έδωσε την δυνατότητα μέσα από την εκλογική διαδικασία να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα νέο σωματείο.

-Αναφέρουμε επίσης ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας  η πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης καταψήφισε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό δράσης του απερχόμενου Προεδρείου.

Αυτό δείχνει ότι οι συνάδελφοι αναγνώρισαν την ανεπάρκεια του σημερινού Προεδρείου και ζητούν άμεσα και επιτακτικά την αλλαγή της κατάστασης.

Εμείς γυρίζουμε σελίδα και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές  (5,6,7/10/2017)να είναι δυναμικό, να αγωνίζεται και να στηρίζει όλους τους εργαζόμενους.

Προχωράμε στοχεύοντας στην αναβάθμιση  και την συνέχεια του σωματείου μας προκειμένου να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να 
διεκδικήσουμε τα εργασιακά δικαιώματα που χάσαμε και να διατηρήσουμε αυτά που μας έχουν απομείνει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από την παραταξιακή του τοποθέτηση να συστρατευθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το σωματείο. Επιθυμούμε μια γενική συμπαράταξη, ένα πλατύ μέτωπο που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Όπως δώσατε το παρόν στην Γενική Συνέλευση πρέπει να συνεχίσετε να συμμετέχετε και να προσέλθετε όλοι να ψηφίσετε.

Στηρίξτε μας με την ψήφο σας και δώστε μας τη δύναμη της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές . Εδώ και δυόμισι χρόνια περίπου αγωνιζόμαστε και έχουμε τη θέληση να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε αναφέρει στις ανακοινώσεις μας .

 Αρχικός μας στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να θέσουμε τα εργασιακά μας ζητήματα στην Διοίκηση της Τράπεζας και στα υπερκείμενα συνδικαλιστικά όργανα και στη συνέχεια ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών να ακολουθήσουμε αν απαιτείται την νομική οδό, ενώ ταυτόχρονα να μπορέσουμε να εξορθολογήσουμε τα έξοδα του συλλόγου.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΣΤΙΣ  5, 6, ΚΑΙ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Διονύσης Γεωργούλης, Μπάμπης Καραηλίδης, Γρηγόρης Ευθυμίου, Φάνης Πολύζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου