Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα 1 Σεπτεμβρίου 2017

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,     

Επανερχόμαστε στο ζήτημα των οδοιπορικών για τους συναδέλφους της περιφέρειας που επιθυμούν να προσέλθουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 9ηςΣεπτεμβρίου 2017 και ζητάμε από την Πρόεδρο την σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ προκειμένου να ληφθεί εκ νέου απόφαση για το ύψος της σχετικής αποζημίωσης.
Σύμφωνα με τα πρακτικά της 8ης Ιουνίου 2017 και με βάση την πρόταση της Προέδρου είχε συμφωνηθεί ξεκάθαρα χιλιομετρική αποζημίωση για όλους τους  συναδέλφους χωρίς προϋποθέσεις εμφάνισης αποκομμάτων διοδίων.
Η ανακοίνωση  του Σ.Υ.Γ.Τ.Ε που καλεί τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην Συνέλευση και παραθέτει τους όρους για την αποζημίωση σύμφωνα με τα χιλιόμετρα, έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση του Δ.Σ της 8ής Ιουνίου όπως προκύπτει από τα πρακτικά.

Συνάδελφοι του Προεδρείου,

Το ζητούμενο είναι να επιτευχθεί απαρτία των 120 μελών στις 9 Σεπτεμβρίου για να γίνει η Συνέλευση. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που σας διόρισε αυτός είναι ο βασικός σκοπός και είναι υποχρέωση σας να επιτευχθεί.
 Ως εκ τούτου πρέπει να αναθεωρήσετε την απόφασή σας  και να αποζημιωθούν οι συνάδελφοι της περιφέρειας επαρκώς προκειμένου να  συμμετάσχουν.
Δεν μπορείτε να προβάλλετε το επιχείρημα «δεν υπάρχουν χρήματα» τη στιγμή που τα μέλη μας καταβάλουν μηνιαίως μία εισφορά μεγάλου ύψους. Είχατε την υποχρέωση να έχετε εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους για να ανταποκριθεί το σωματείο στα έξοδα που απαιτούνται για  την διεξαγωγή της Συνέλευσης.
Σας καλούμε λοιπόν έστω και αυτή την ύστατη ώρα να πάψετε να λειτουργείτε αντιθεσμικά και να συγκαλέσετε έκτακτο Δ.Σ προκειμένου να ληφθεί νέα απόφαση για τα οδοιπορικά των συναδέλφων της επαρχίας.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία και δεν διεξαχθεί η Συνέλευση η οποία είναι η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ στην ιστορία του σωματείου μας, θα έχετε την αποκλειστική ευθύνη.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,

Το Σάββατο  9 Σεπτεμβρίου καλούμαστε όλοι να κάνουμε το καθήκον μας και να προσέλθουμε στα γραφεία του Συλλόγου μας (Σολωμού 20 Εξάρχεια) στις 10:30 το πρωί. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας από εσάς και τις θυσίες που είστε αναγκασμένοι να κάνετε. Όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάσουμε γιατί πρέπει σταματήσουμε την χρόνια τακτική που οδηγεί τον Σύλλογο μας στην απαξίωση και στην διάλυση.H παρουσία μας είναι πράξη ευθύνης. Θα βοηθήσει να αποφύγουμε δυσάρεστες εργασιακές εξελίξεις ,αλλά παράλληλα θα βάλει τις βάσεις για ουσιαστικές αλλαγές που θα καταστήσουν το Σ.Υ.Γ.Τ.Ε υγιή αποτελεσματικό και ωφέλιμο για τα μέλη του, σε μια περίοδο που το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
 Δεν θα έχουμε άλλη επιλογή γιατί είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

                   ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ    
                                                  
  ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ     


Μπάμπης Καραηλίδης, Γρηγόρης Ευθυμίου, Φάνης Πολύζος, Διονύσης Γεωργούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου