Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΝ-ΑΛΗΘΕΙΕΣ

                                                                                                                                                                                     ΑΘΗΝΑ 9/6/2016
Συνάδελφοι-ες,

Οι μισές αλήθειες είναι ολόκληρα ψέματα.
Βγάλατε ανακοίνωση για να  δικαιολογήσετε τις ενέργειές σας προσπαθώντας να παραπλανήσετε και πάλι τους συναδέλφους.


Το βιβλίο υπογραφών ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. Μένει ανοικτό κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και μπορεί το κάθε μέλος να προσέλθει και να υπογράψει. Το βιβλίο κλείνει σε περίπτωση που καταστεί η Γ.Σ άγονη λόγω μη επίτευξης απαρτίας. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει το βιβλίο υπογραφών και ΟΧΙ για την συμμετοχή στην Γ.Σ . Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ την στιγμή που γίνεται η Γ.Σ;;

Η συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις σύμφωνα και με το Καταστατικό του Συλλόγου (άρθρο 4 παρ. γ) είναι δικαίωμα των μελών του. Η υπογραφή στο βιβλίο είναι διαπιστωτική της παρουσίας του μέλους και όχι διαπλαστική του δικαιώματός του για συμμετοχή. Πουθενά δεν προσδιορίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στην γ.σ πρέπει να υπογράψει το βιβλίο υπογραφών. Ξαναλέμε ότι αυτό γίνεται μόνο και μόνο για την επίτευξη της απαρτίας.

Ο αποκλεισμός είναι δεδομένος και η μεθόδευση ώστε να μην ΥΠΑΡΞΕΙ υποψήφιος από την δική μας παράταξη στην Εφορευτική Επιτροπή.
Εμείς καλούμε την Νομικό μας Σύμβουλο κο Καρούζο να καταθέσει ενώπιον μας νομική γνωμάτευση ότι ΚΑΛΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ με την ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Γ.Σ και έτσι με την δικαιολογία της ΜΗ υπογραφής ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ Γ.Σ και ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ στην εφορευτική σαν ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ και τακτικό μέλος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

Συνάδελφοι είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ.

Όσο για την παρουσία 35 μελών και λήψη των αποφάσεων η απαρτία ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ καθόλη την διάρκεια της Γ.Σ και μάλιστα κατά τις ψηφοφορίες αλλιώς ακυρώνει τον ίδιο τον χαρακτήρα της Γ.Σ.


Αλλιώς ποιο το νόημα ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 120 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΤΙΑ;;
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Γ.Σ και μετά ας μείνουν 2-3 να αποφασίσουν για ΟΛΟΥΣ τους ΑΛΛΟΥΣ;;

Είναι σαφές ότι στερούνται έστω και λογικών επιχειρημάτων και όχι βέβαια νομικών οι αιτιάσεις και οι δικαιολογίες που προβάλει το ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ.

Αλήθεια το γνωμικό για την γυναίκα του Καίσαρα το ξέρετε; Μιλήσαμε για τον ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ χαρακτήρα της υποψηφιότητας της γυναίκας του Κου Κονιστή , αντιπροέδρου, στην εφορευτική με τον ταυτόχρονο δικό μας αποκλεισμό. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ;

Όσο για την συζήτηση και επίλυση προβλημάτων ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ δεν ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε για το απεργιακό , ούτε για μείωση εισφοράς ούτε για προτάσεις τροποποίησης τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΟΜΙΛΗΤΩΝ. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!

Οι συνάδελφοι όπως λέτε έχουν μνήμη και κρίση. Θυμούνται ότι είσαστε ανύπαρκτοι εδώ και ενάμιση χρόνο και εμφανιστήκατε λίγους μήνες πριν τις εκλογές υιοθετώντας δικές μας προτάσεις προσπαθώντας να μοιράσετε πάλι χάντρες και καθρεφτάκια για να διατηρήσετε τις αποσπάσεις σας. Ούτε μισή ανακοίνωση για οποιαδήποτε εργασιακό ζήτημα. ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ σε τριμερείς, σε υπουργεία!


                                                                   ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ
       ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ , ΠΟΛΥΖΟΣ ΦΑΝΗΣ  , ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου