Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!

Συνάδελφοι,-ες

Αν και είναι η  πρώτη ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος για την τροποποίηση του καταστατικού, αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε σήμερα μαζί σας  προκειμένου να  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ του Πρ/δρείου του ΣΥ.Γ.Τ.Ε επί της διαδικασίας διενέργειας της ψηφοφορίας στην επαρχία.

Για πρώτη φορά στα συνδικαλιστικά χρονικά το Πρ/δρείο του ΣΥ.Γ.Τ.Ε, εντελώς  αυθαίρετα, χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό, χωρίς να έχουν συγκροτηθεί κατά περιφέρειες εφορευτικές επιτροπές  και χωρίς Δικαστικό Αντιπρόσωπο,  προχώρησε σε εκλογική διαδικασία δημοψηφίσματος, αποστέλλοντας σε κάθε συνάδελφο στην επαρχία,  ατομικό φάκελο στον οποίο περιέχεται ψηφοδέλτιο και φάκελος χωρίς την σφραγίδα και την υπογραφή της εφορευτικής επιτροπής!!!.

Βεβαίως και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι κατ’αυτόν τον τρόπο δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο της ψηφοφορίας, γεγονός που ενέχει τον κίνδυνο νόθευσης του αποτελέσματος.


Συνάδελφοι, αυτή η επιλογή δείχνει άγνοια, αδιαφορία  και προχειρότητα επί των διαδικασιών και είναι ότι πιο απαράδεκτο,  και επικίνδυνο έχει υιοθετήσει μέχρι σήμερα για την διεξαγωγή εκλογών, αυτό το Πρ/δρείο και η παράταξη από την οποία προέρχεται.

Οι τέσσερις υπογράφοντες διαφωνούμε κάθετα με αυτή την πρακτική και   ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥ.Γ.Τ.Ε
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΦΑΝΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ , ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ,,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου