Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΟΛΙΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

                 ΑΘΗΝΑ 13/04/2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ πριν από ενάμιση μήνα ενέκρινε ομόφωνα και προχώρησε στην προμήθεια του σχετικού κολιέ καρδιά για την γιορτή της γυναίκας. Καταθέτοντας  αντικαταστατικά μόνο μια  ανοιχτή προσφορά (και μάλιστα ενός από τα ακριβότερα κοσμηματοπωλεία) στο Δ.Σ μην λαμβάνοντας καθόλου υπ όψιν τις απόψεις όλων των υπολοίπων μελών.                                          
Εμείς εκφράσαμε εξ αρχής την αντίθεση μας, γνωρίζοντας ότι ο τρόπος που ακολουθήθηκε στην συγκεκριμένη διαδικασία, αφενός δεν προβλέπετε από το καταστατικό μας και αφετέρου θα προκαλούσε οικονομική ζημιά στο ταμείο του ΣΥΓΤΕ και των εισφορών των μελών μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτούμε τα πυρά της προέδρου ότι τάχα δεν επιθυμούσαμε να δοθεί δώρο στις συναδέλφισσες.   

Έχοντας απόλυτη συναίσθηση του ρόλου μας, σαν θεματοφύλακες των συμφερόντων των μελών μας, ερευνήσαμε και πήραμε προσφορές από κοσμηματοπωλεία για το αντίστοιχο κολιέ. Αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα, ότι οι αμφιβολίες μας είχαν λογική βάση και επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας.
Ζητήσαμε επισταμένως την σύγκλιση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου ως είχαμε δικαίωμα, με σκοπό να διερευνηθούν οι συνθήκες της συγκεκριμένης αγοράς και να μας κατατεθούν τα  έγγραφα πρακτικών της απόφασης και το τιμολόγιο αγοράς.                     

Το προεδρείο αδιαφορώντας για την πρότασή μας κωλυσιεργεί , προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά για την σκοπιμότητα αυτής της συμπεριφοράς.                                                                

 Έχουμε στη διάθεσή μας και θα εμφανίσουμε όποτε μας ζητηθεί, όλα τα πειστήρια που αποδεικνύουν την ορθότητα των απόψεών μας ,αλλά και τον ανορθόδοξο τρόπο που χειρίζεται τα συγκεκριμένα θέματα και όχι μόνο το προεδρείο, αδιαφορώντας μονίμως για τις δικές μας απόψεις μας αλλά και αυτές των μελών μας. 

 Εμείς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους μας ότι θα επιμείνουμε όσο χρειαστεί ,μέχρι να ριχτεί άπλετο φως στην συγκεκριμένη υπόθεση



ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ-ΠΟΛΥΖΟΣ ΦΑΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ                                                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου