Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ

ΑΘΗΝΑ 16-11-2015
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ Κον Χ.Τασσόπουλο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  : ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ

Συνάδελφε Πρόεδρε,

Ζητάμε έκτακτη σύγκλιση Δ.Σ. ως ορίζει το καταστατικό  (άρθρο 13 & γ )    για τα παρακάτω θέματα:
  • Επιστολή που έχει σταλεί από συναδέλφους της Πληροφορικής για την μετατροπή του ανθυγιεινού επιδόματος σε οικειοθελή παροχή και η οποία δεν μας έχει κοινοποιηθεί.

  • Ενέργειες για εργασιακά θέματα:
Προαγωγές, επιδόματα περιποίησης πελατείας κινήσεων, θέσεως, ειδικά, γονικές άδειες , θανάτου, ολιγόωρες απουσίες,  την επαναφορά του 1% από 1/9/2014 με βάση την τελευταία επιχειρησιακή , ενσωμάτωση όλων των μειώσεων, μεταφορά μέρους της αμοιβής στην οικειοθελή παροχή. Παρουσία του νομικού συμβούλου με συγκεκριμένες προτάσεις για την διεκδίκηση των παραπάνω όπως είχατε δεσμευτεί σε προηγούμενο Δ.Σ.
  •             Σε ποιες ενέργειες έχετε προχωρήσει, σχετικά με την επιστολή που σας έχει σταλεί εδώ και είκοσι μέρες από τον συν. Γεωργούλη και αφορούσε, στον αποκλεισμό του υπηρεσιακού του mail, λόγω ενημέρωσης συναδέλφων για εργασιακά θέματα μέσω ανακοίνωσης. Είναι καθήκον και υποχρέωση σας, να προασπίζετε την ελεύθερη διακίνηση απόψεων των εκλεγμένων μελών του ΣΥΓΤΕ. 
                                                                                                         
·         Θέμα μείωσης της εισφοράς -αποχωρήσεων μελών : Να συζητηθεί κατεπειγόντως, η προτεινόμενη από εμάς  πρόταση για μείωση της εισφοράς. του συλλόγου. Να δοθεί από τον Γραμματέα στα μέλη του Δ.Σ το μητρώο μελών μας όπως προβλέπεται από το καταστατικό και τεχνηέντως αποκρύπτεται για λόγους ιδίου συμφέροντος. Σας έχουμε τονίσει ότι, το θέμα της ραγδαίας αποχώρησης των μελών μας, είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας και η προσπάθεια  απόκρυψης του προβλήματος και έγκαιρης αντιμετώπισης  του αποτελεί  πράξη δολιοφθοράς  για την ύπαρξη του ίδιου του ΣΥΓΤΕ. 


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  , ΠΟΛΥΖΟΣ ΦΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου