Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΦΩΝ

Συνάδελφοι,

Στο διοικητικό συμβούλιο της 11/12/2014 είχε ζητηθεί με πρόταση του εκπροσώπου της Αναγέννησης Δ.Γεωργούλη να τεθεί το θέμα του δώρου των Χριστουγέννων για τα παιδιά των συναδέλφων σε ψηφοφορία καθώς δεν είχε τεθεί κατά την εισήγηση του προέδρου  το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης είχε ζητηθεί να τεθεί σε ψηφοφορία και το αν θα συμμετάσχουμε στις αθλητικές εκδηλώσεις εκτός της ΟΤΟΕ και στο ΕΚΑ.

Δυστυχώς χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά την τακτική του αποκλεισμού απέρριψαν και τις δύο ψηφοφορίες αποκλείοντας τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ που στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμφωνούσαν με την πρόταση να την ψηφίσουν. Αντίθετα ο πρόεδρος του Δ.Σ  Χ.Τασσόπουλος ανέφερε ότι θα εξετάσουν τις οικονομικές παραμέτρους και το θέμα θα τεθεί εκ νέου στο επόμενο Δ.Σ το οποίο βέβαια θα ήταν εκ προοιμίου μετά τα Χριστούγεννα την στιγμή που όλοι οι συνάδελφοι το περίμεναν.

Να θυμίσουμε ότι προεκλογικά είχαν διατεθεί προς άγρα ψήφων πολλά 60-αρια σε διάφορες ομάδες εργαζομένων. Δυστυχώς όπως φαίνεται δεν υπήρξε πρόβλεψη για αυτήν την υποχρέωση του Συλλόγου με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε εκτεθειμένοι ως σωματείο απέναντι στους συναδέλφους.

Εκ των υστέρων και χωρίς βέβαια να υπάρξει νέο Δ.Σ κατά την γιορτή των Χριστουγέννων προφορικά κυκλοφόρησε ότι θα μπορούν οι συνάδελφοι να στέλνουν με φαξ το IBAN του λογαριασμού τους ώστε να πιστωθούν τα χρήματα.

Συνάδελφοι του Προεδρείου, πότε πήρατε αυτήν την απόφαση; Δεν ενημερώσατε κανέναν από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Δεν υπάρχει ανακοίνωση στο site του Συλλόγου. Οι συνάδελφοι δηλαδή πως θα ενημερωθούν και για ποια ακριβώς απόφαση;

Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε αυτήν την στάση του νέου προεδρείου η οποία δεν συνάδει με τις εξαγγελίες σας για κοινή δράση και ενότητα όλων των συναδέλφων.


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου