Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Απεργία 27 Νοέμβρη

Αθήνα 25-11-2014
Συναδέλφισσες  συνάδελφοι,
Στις 27 Νοεμβρίου , ημέρα Πέμπτη έχει προκηρυχθεί από όλες τις μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις 24-ωρη γενική απεργία με αφορμή την συνεχιζόμενη υλοποίηση των μνημονίων με την περαιτέρω φτωχοποίηση και εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στα μνημονιακά μέτρα, εξαπολύεται συστηματικά και συντονισμένα επίθεση τόσο από τα κυβερνητικά στελέχη όσο και από τα μέσα ΜΜΕ ενάντια στο δικαίωμα της απεργίας και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Ετοιμάζουν νέο συνδικαλιστικό νόμο με σκοπό την ποινικοποίηση των αγώνων των εργαζομένων. Μαζί με τις δικαστικές αποφάσεις και τις διώξεις. Δεν τους αρκούν οι εξαγορασμένοι και ξεπουλημένοι συνδικαλιστές στα εργοδοτικά σωματεία.
Είναι επιλογή τους να χτυπήσουν την εργατική τάξη, τους τραπεζοϋπαλλήλους σε συνθήκες επιδείνωσης των εργασιακών συνθηκών θέλουν να μην κουνιέται φύλλο , να μην υπάρχει καμία αντίδραση στα σχέδια τους.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Πρέπει να αντισταθούμε να ενώσουμε τις φωνές μας και να αγωνιστούμε μαζικά. Την Πέμπτη να βρεθούμε στους δρόμους όλοι άνεργοι , εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μαθητές και φοιτητές, επαγγελματίες.
Ας μην αφήσουμε και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου