Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΙΔΙΩΝΥΜΟΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙ-ΓΕΝΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 23/6/2015

Επιγενόμενοι.  [αρχαία ελληνική , πληθυντικός της μετοχής επιγενόμενος του αορ. β' του ρήματος Επιγίγνομαι] ..........
Έτσι με την αρωγή των λέξεων ευδοκιμεί η γλώσσα........   (πανελλήνιες εξετάσεις χίλια εννιακόσια ογδόντα κάτι.....)

Επιγενόμενοι εδώ οι "φερόμενοι ως ιδιώνυμοι".  Δεν σταματάτε να μας εκπλήσσετε τον τελευταίο καιρό! Αν και η γραφή σας, θυμίζει σας το έχουμε ξαναγράψει άλλωστε, (τα ακούς συντάκτη;), δεκαετία, χίλια εννιακόσια εβδομήντα, (Υπηρεσία Ενόπλων Δυνάμεων), παρόλα αυτά είναι συγκινητική η προσπάθεια να μπορέσετε να αρθρώσετε λόγο, τουλάχιστο αυτό, γιατί από επιχειρήματα, ούτε ξαναζεσταμένο φαγητό δεν μπορείτε να φτιάξετε. 

Αλήθεια ποιο λεξικό χρησιμοποιείτε; Eμείς πάντως θα υιοθετήσουμε μία παλιά αγγλική παροιμία που λέει, «you can't learn to an old dog new tricks». Κατά τα άλλα «Πολυσπέρχων στρατηγέ»  και λοιπές «συνασπιζόμενες δυνάμεις», συνεχίζετε να πελαγοδρομείτε νομίζοντας πως κρατάτε το «δαχτυλίδι του Πολυκράτη».   Κάντε υπομονή και έρχεται το «κύκνειο άσμα σας, στο θλιβερό σας μονόπρακτο»! 

Όταν στο παρελθόν σε επιστολή μας, σας γράψαμε πως είσαστε ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι συνοφρυωθήκατε. Σε επιστολή σας στις αρχές του μήνα προς το προεδρείο του συλλόγου της Πειραιώς επιτέλους χωρίς καμία ντροπή το αποδέχεστε και το παραδέχεστε, γράφοντας προς το οικείο προεδρείο, «μετά την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης από μέρους σας, (μιας και εμείς ήμασταν παντελώς ανίκανοι να υπογράψουμε επιχειρησιακή σύμβαση καταδικάζοντας έτσι όλους τους συναδέλφους μας, σχόλιο δικό μας), «ζητάμε ως προεδρείο να έρθουμε σε συνάντηση με το δικό σας προεδρείο για να καταθέσουμε απόψεις, θέσεις, και τις προτάσεις μας........» (σαν παιδιά του νηπιαγωγείου κυρία, κυρία, κυρία ο Γιαννάκης δεν μας παίζει.......)  και συνεχίζετε χωρίς αιδώ και πλήρως απογυμνωμένοι πλέον, ........... «θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι εμείς διατηρούμε την αυτονομία του Συλλόγου μας, και παράλληλα λειτουργούμε στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικότητας, χωρίς να αγνοούμαστε παντελώς για όλα τα θέματα» !!!  Αληλλούια!!!! 
Take me to church, (που είναι και της μόδας το άσμα). 

 Εκεί  που δίνετε πραγματικά ρέστα είναι σε επιστολή σας πάλι προς το προεδρείο του Συλλόγου της Πειραιώς στις 28/05. Να αρχίσουμε λοιπόν να σας ενημερώνουμε γιατι στην οικιοποίηση είστε άσσοι!!!  Οι συνάδελφοι από την Γ.Τ.Ε. δεν μπορούσαν απλά να αξιολογηθούν από τα στελέχη της «μαμάς» Πειραιώς αφού η απορρόφηση έγινε στο τέλος Νοεμβρίου και δεν γνώριζαν ούτε την παρουσία μας πόσο μάλλον την δουλειά μας, αυτό βέβαια ουδόλως ενόχλησε την «μαμά», να υποβαθμίσει σχεδόν όλο τον κόσμο που προέρχονταν από την πρώην Γ.Τ.Ε, αν και σας το έχουμε ξαναγράψει και σε εσάς αλλά και προς «Κορινθίους», στην επιστολή μας, πως είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, που όχι απλά δεν είχε πιστωτικό γεγονός αλλά τους πήγαμε σαν μποναμά και κέρδη, που δεν τα είχαν ονειρευτεί!!!!  Ή μήπως τελικά για αυτό έγινε και η απορρόφηση;

 Αναρωτιόμαστε εμείς τώρα οι μακάριοι και πτωχοί τω πνεύματι.... Και συνεχίζετε την ρότα σας προς τα βράχια, σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα ,«μία ακόμη πρόταση μας, στην ετήσια αξιολόγηση του χρόνου στους συναδέλφους της πρώην Γενικής είναι να συμμετέχει στην επιτροπή και ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τίθεται καμία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου του αντιπροσωπευτικού συλλόγου κ. Κάκκα.»  Καλέ παιδάκια... παίξτε μας και εμάς....

Προεδράρες και μυστικοσυμβουλάτορες να επιμείνετε εδώ επάνω και πολύ μάλιστα, γιατί στις τελευταίες εκλογές που είχατε και τα «εσωτερικά σας», σταματούσατε για να κάνατε promotion στους εαυτού σας τόσο σε συναδέλφους της πρώην Γ.Τ.Ε., όσο και σε φουκαράδες συναδέλφους που άνηκαν και συνεχίζουν να ανήκουν σε θυγατρικές και ζητούσατε την ψήφο τους!!!!
 (χωρίς ποτέ ουσιαστικά να ενδιαφερθείτε για την κατάσταση της ομηρίας τους. Η Γενική Finance ποτέ δεν ενσωματώθηκε. Την πέρασαν παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις στην PDS.)

 Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν πρόεδρε τώρα που δεν έχεις δίπλα σου τον συμβουλάτορα, 'Ύψιστο, Α.Μ., Μεγαλοδύναμο, Παντελεήμωνα, και οτιδήποτε άλλο θέλετε και σας αρέσει, (ναι, ναι,..... αυτόν, που ανήμερα το βράδυ των εκλογικών αποτελεσμάτων, δεν του έριχνες ούτε βλέμμα και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις τον απαρνήθηκες), να δεις επιτέλους και ποιοι είναι οι συνάδελφοι της πρώην Γ.Τ.Ε. και να γίνει και η σχετική σπέκουλα όπως λέτε και εσείς, του τύπου ΝΑΙ, ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ή ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ/ΚΑΛΗ. Εκείνο πάντως που αναρωτιόμαστε εμείς, είναι αν προς τους αντιφρονούντες αυτούς που κάποτε ξεδιάντροπα ζητούσατε την κεφαλί τους επί πινάκι, να πάρει η προηγούμενη διοίκηση της Γ.Τ.Ε, μέτρα εναντίον τους, φτάνοντας μάλιστα την περίπτωση τους μέχρι την Νομική Υπηρεσία της «μαμάς»,  αν θα σας περισσέψει μεγαθυμία τουλάχιστον μπροστά τους έστω για τα προσχήματα να πείτε τον καλό σας λόγο..... 

Προεδράρα και συμβουλάτορα, από το να ζητάτε από συνδικαλιστές να κινηθούν κατά της Τράπεζας για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα (πράγμα το οποίο ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚAΜΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ), και από το να ζητάτε από τους συναδέλφους να σας παίρνουν τηλέφωνο και να σας καταγγέλλουν αναρίθμητες παρατυπίες της διοίκησης για να επιληφθείτε του θέματος (?!), εμείς προτείνουμε κύριε πρόεδρε να κινηθείς ΕΣΥ δικαστικά για πράγματα τα οποία ΠΙΘΑΝΟΝ να σε αφορούν κιόλας!!! Για παράδειγμα μετά την ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ επιχειρησιακής σύμβασης από μέρους σας, έπαψαν για όλους τους συναδέλφους, οι δίωρες ονομαστικές και πολλά άλλα τα οποία είχαμε. Παράλληλα όμως η «μαμά» Πειραιώς δεν δίνει (πεισματικά) το επίδομα παιδιών, (ποιώντας την νήσσαν), σε κανέναν συνάδελφο που έχει μικρό παιδί (έως 6 ετών), και το οποίο δεν πηγαίνει σε παιδικό σταθμό αλλά η φύλαξη του γίνεται στο σπίτι. Μια κ. πρόεδρε που πιστεύουμε πως σε αφορά αυτό και εσένα ΑΜΕΣΑ, από το να κάνεις πράξη στο έπακρο την παροιμία ΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΧΑΡΙΛΑΕ!!! είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το διεκδικήσεις. Εκτός πάλι αν δεν το λένε τα κουράγια σας και «πνευμόνια σας», σαν προεδρείο!!!      

Γρήγορες και φιλικές συμβουλές για αιώνια μυστικά ομορφιάς.....
Αυτό περί καθαρού ουρανού που δεν φοβάται τις αστραπές μην το επικαλείστε.... Αφενός υπάρχουν οι κεραυνοί εν αιθρία, αφετέρου στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Σχετικά με παλαιότερη ανακοίνωση μας με το ΤΑΠΓΤΕ, όχι απλά δεν είμασταν υπερβολικοί για την συμπεριφορά σας, αλλά μάλλον υποτονικοί, σε σχέση με αυτά που ακούστηκαν από μικροφώνου μάλιστα και παρουσία πάνω από εβδομήντα πρώην και νυν συναδέλφων.

Να συνεχίσετε να πίνετε  πορτοκαλάδες λοιπόν και φιλική μας συμβουλή, πάρτε και καμιά δραμαμίνη θα σας χρειαστεί.

Άσχημο πράγμα η αναμονή..... μπορεί να τον «σκοτώσει» κάποιον (έτσι λέει και ο θυμόσοφος λαός μας), ειδικά όταν δεν του βγαίνουν τα «κουκιά», από τις αέναες επισκέψεις του στα διάφορα γραφεία και τους διάφορους γραμματείς και παρατρεχάμενους..... (μονολογούμε εμείς τώρα)..

Άντε να δούμε τη κατάληξη θα έχει η υπόθεση παραμονές Χριστουγέννων!!!! (συνεχίζουμε το παραμιλητό μας)

Τον συνάδελφο που σήμερα προσπαθείτε να καταβαραθρώσετε και να τον μειώσετε και δεν σας κάνει, μέχρι χθες που ήταν στην δική σας «όχθη», ήταν εντάξει;

Χρόνια σας πολλά, από όλους μας, μια και αναρτήσατε συγκεκριμένη φωτογραφία στις (19/06), στο FaceBook. !!!!!!    
  
ΑΑΑ, για να μην το ξεχάσουμε, συγχαρητήρια για τα αξιώματα που καλύψατε μεταξύ σας, και έτσι επιτέλους αποδεικνύεται πως είστε εδώ ενωμένοι δυνατοί!!! 

Τέλος σχετικά με την αναδυόμενη μούχλα, που γράψατε σε ανακοίνωση σας οι παροικούντες την Συγγρού, με παρέα τους πρώην παροικούντες της Τρικούπη, και αντάμα με τους συνεργαζόμενους περιφερόμενους,   να το προσέξετε!!!! Ξεκίνησε από το δικό σας reunion και μετά!!!! Και εδώ πάει το ο Νοών Νοείτω! 

«΄Εκ στόματος κόρακος κρα έξελεύσεται»

ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΙΔΙΩΝΥΜΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ  ΤΩΝ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΩΝ.              


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου