Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

GENIKI BANK

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση από την ομάδα GENIKI BANK του facebook
Γιάννης Καλογερόπουλος
Άρχισαν τα όργανα .....και προεκλογικές παροχές αρχίζουν στο ΣΥΓΤΕ? Θυμήθηκα τα τριχιλιαρα τότε στις φωτιές ,παραμονές εκλογών!!. Παρε , παρε, πάρε, εδω τα καλά 60€ . Πάρε ,πάρε ,πάρε εδω τα κάλά 10€.
Αισθάνονται το εδαφος να φευγει κατω απο τα πόδια τους και αρχιζουν να σκέφτονται ως....... μαυρογιαλούροι. Από πότε το συνδικαλιστικό κίνημα υποκαθιστά την εργοδοσία και σκορπά λεφτά για ...λογαριασμό της? Που ξανάγινε τέτοιο πράγμα? Να δίνουν εξηντάευρα τάχα για λογαριασμό της τράπεζας που η ίδια τάχα δεν μπορει να δώσει επειδή συγχωνεύεται με την Πειραιώς? Φτου κυριε τω ....στόματι μου. Μα καλά σε κρετίνους νομιζουν οτι απευθυνονται?
Εμεις δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίζονται οι εργαζόμενοι αλλά να μην πέφτει και το τελευταίο φύλλο "συκής" !!!!
Εγινε ο ΣΥΓΤΕ συγκοινωνούν δοχείο με την εργοδοσία και δινει αντ αυτης και για λογαριασμό της βέβαια, εξηντάρικα και δεκάρικα? Ευχομαι να μην υπάρχει ομφαλιος λώρος συνδεσης μεταξυ τους. Αλλά αν υπάρχει ,ποιός εχει το πάνω χέρι? Και αφου ηθελε ο ΣΥΓΤΕ να δώσει χρήματα στους εργαζόμενους γιατί μπλέκει και ......λιβανίζει ταυτόχρονα και την εργοδοσία? Δεν έβρισκε τον τρόπο? Δεν ρώταγε?
Συνάδερφοι εν ενεργεία
Μην τσιμπάτε σε αυτά. Πάρτε τα μέτρα σας μόνοι σας για να μην σας ...πάρουν μέτρα άλλοι. Προκαλέσαμε τον πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ να βγει να πει αν ειναι μεχρι σημερα που μιλάμε ΥΠΟΔΙΚΟΣ Αντι καθαρής απάντησης στα μέλη του, ανεβαινει στη ....ταράτσα και πετάει... ευρώ στο ποίμνιο του για να θολώσει το τοπίο και να αποπροσανατολίσει τον κοσμο απο τα ουσιώδη θέματα. Τον προκαλέσαμε και του ειπαμε αν θελει να διευκολυνει τα μέλη του συλλόγου να δωσει μερος των διαθεσίμων του συλλόγου στο ΤΑΠΓΤΕ για να δωθούν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ με την μορφή εντοκων δανείων .Αυτά τα χρήματα (κεφάλαιο και τόκοι) θα επιστρεφονται στο ΣΥΓΤΕ . Δεν το κάνει γιατί στο ΤΑΠΓΤΕ υπάρχει διαφάνεια και οχι ιδιοτέλεια.
Κτυπάει τα πόδια του , σηκώνει σκόνη, προσπαθεί να σηκώσει "μπόι" αλλά τι μπόι να σηκώσει αν ειναι ΥΠΟΔΙΚΟΣ? Αν ειναι υπόδικος τοτε υπάγεται ευθεως στις διατάξεις του Οργανισμού Λειτουργίας του Προσωπικου ο οποίος προβλέπει σχετικά.
Και προκυπτει το ερώτημα: Μπορεί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΓΤΕ να πεί " είμαι καθαρός και δεν ειμαι υπόδικος"? Μεχρι τωρα όσο και αν τον εχουμε προκαλέσει δεν εχει βγάλει άχνα. και η σιωπή του ειναι εύγλωττη!!!!!
Είμαστε και μεις ...άκαρδοι! Ο λαός λέει οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάς για σκινί . Πες μας πρόεδρε είσαι ή δεν εισαι υπόδικος και με ποια κατηγορία για να αποδωθούν τα του Καίσαρος τω Καισαρι?
Το μόνο που κάνει είναι να αυτοσχεδιάζει μπακάλικους λογαριασμούς για το ΤΑΠΓΤΕ , να πετάει την μπάλλα εξω απο το γήπεδο και να τρωει τον χρόνο μεχρι τις επερχόμενες εκλογές. Βλεπει όμως οτι το λάδι στο καντηλι του επιασε πάτο και κοιτά να το γεμίσει με μεθόδους ...μαυρογιαλουρου.
Αλήθεια η Τράπεζα ξέρει αν εισαι υπόδικος? Αν ξέρει και δεν εισαι, εχει καλώς. Αν ξέρει οτι εισαι υπόδικος τότε τι κάνει ? Μάλλον θα κάνει την προσευχή της να σε εχει ο Θεός καλά μην πάθεις τίποτα και αναλάβει κανένας άλλος που δεν θα διστάζει να βροντοφωνάξει με καμάρι την καθαρότητα του. Γιατι αυτός θα εχει πραγματικό μπόι .
Πρόεδρε να θυμασαι πάντα : Στην Ιστορία μαζί με τον Λεωνίδα έμεινε και ο Εφιάλτης. Και είναι χρήσιμοι για μας τους επίγονους και οι δύο. Για τον μεν πρώτο να καμαρώνουμε και για τον δεύτερο να ντρεπόμαστε.

Α.... και για να μην ξεχνιόμαστε...
Έκτος απο τους δυο παραπάνω υπήρχαν και οι "μηδήσαντες" αυτοί που ξεπούλησαν τους Ελληνες στους Πέρσες με αντάλλαγμα μια έπαυλη στα Σούσα και μια άνετη ζωή με αφθονο χρήμα και παλακιδες μέχρι το Θάνατο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου